søndag den 3. februar 2013

Dupont Cup Viby 10 km

Årets første konkurrence. Egentlig ville jeg have deltaget i 1. afdeling af Dupont Cup'en for 14 dage siden, men efter 3 uger med småsygdom on/off var der ingen grund til det. Måske var der heller ingen grund til at løbe i dag, men det er jo svært at vide før man har prøvet.

Det har på alle fronter været en lidt presset uge og en jævn træthed havde meldt sig i kroppen. Fredag var der ellers bevilliget træningsfridag, men med kort varsel fik jeg lov at overtage en idrætslinjedag på højskolen, så det blev alt andet en rolig dag på kontoret.

I går lørdag var selvfølgelig en god dag, først og fremmest fordi jeg fik min skildpadde-cykeltrøje, men derudover en dag hvor armene var ved at falde af til svømning, 5 km løb der lignede og føltes som noget der var løgn og ja så lige en gang cykeltræning hvor jeg konstant blev sat af Kim (der forøvrigt kørte på MTB). - Når man så ovenikøbet vågner søndag morgen og allerede kan mærke at benene er trætte og ømme inden man overhovedet er stået op, ja så ved man at det bliver en udfordrende dag.

- Så skulle alle undskyldninger vidst være linet op!

10 km ventede forude. Alt andet end at forsøge, at løbe jævnt ville være det rene selvmord. Dén plan lykkedes også fint, men det jævne tempo var bare ikke særlig højt. 40.26 var ikke just hvad jeg havde håbet på. Under 40, selv på en dårlig dag burde være muligt. En 2. plads blandt pigerne blev det til, godt hjulpet af at de hurtigste nok var til Cross Challenge i dag.

En fin, flad (fraregnet et par mindre stigninger) og kun enkelte steder lidt glat rute. Lige omkring frysepunkter og en smule vind. Godt 1800 deltagere fordelt på 5 og 10 km. Stemningen var god og suppen dejlig varm. - Og for pokker, hvor tit er det lige at søndagstræningen kan klares på under en time...

SMT var yderligere repræsenteret med Keld, Kaj og Lars, der alle gjorde god figur i dag. Tak for turen.

Sæsonen er teoretisk set i gang og der er basis for forbedringer;-).